Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός

ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Τα τμήματα της Προσχολικής αγωγής των Εκπαιδευτηρίων μας στεγάζονται σ’ ένα λειτουργικό υπερσύγχρονο συγκρότημα συνδυασμένων σχολικών κτηρίων, πολυτελών προδιαγραφών, για την ποιοτική, άνετη και ασφαλή φοίτηση των μικρών μαθητών μας.

Ευρύχωρες φωτεινές αίθουσες, μεγάλοι προαύλιοι χώροι και παιδότοποι με πληθώρα παιχνιδιών, αλλά και μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα παιχνιδιού, αίθουσες πολλαπλών δραστηριοτήτων με σύγχρονο εξοπλισμό, η τελευταίας τεχνολογίας θερμαινόμενη πισίνα του σχολείου μας, εγγυώνται την ευχάριστη εισαγωγή και την οργανωμένη ένταξη των παιδιών στον κόσμο της σχολικής ζωής.

Το εξειδικευμένο, παιδαγωγικό προσωπικό με πανεπιστημιακή κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, προσεγγίζει με ευαισθησία και σαν δεύτερη οικογένεια περιβάλλει με ιδιαίτερη φροντίδα τα παιδιά, που μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται το σχολείο τους σαν προέκταση της οικογενειακής τους ζωής.

Το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα, είναι περιεκτικό, γεμάτο δραστηριότητες και μυεί τα προνήπια στη σχολική πραγματικότητα αβίαστα και ουσιαστικά. Η θετική επίδραση του σχολείου μας είναι αμέσως ορατή στον χαρακτήρα του παιδιού.